• Specialisti pungi personalizate
  • Pungile personalizate cu logo
  • Cum se fac pungile personalizate
Produsele noastre
punga inter cars punga albeena punga eurogsm punga lenor punga amgen punga arcoshoes
Cotatie de pret
Fiecare sacosa este diferita, de aceea este necesar sa ne oferiti cateva detalii pentru a primi cea mai avantajoasa oferta din partea noastra.

» Click pentru pret
Calitatea produselor
Folie rezistenta, imprimare perfecta! Oferim cel mai bun raport calitate/pret.
pungi reciclabile Pungi reciclabile 100%
pungi fabricate in romania Produse in Romania

Cum se fac pungile personalizate?

Inca din 2008 suntem intr-o continua dezvoltare, atingand si uneori depasind cerintele si asteptarile clientilor nostri.
Procesul de productie pentru fiecare tip de punga este diferit, va vom relata simplificat cei trei pasi esentiali pentru productia unei pungi de plastic : extrudare, imprimare, finisare.

1. Extrudare
Totul incepe de la granulele de polietilena si ceilalti aditivi (daca este cazul, de ex pentru material biodegradabil). Acestea se introduc intr-un utilaj care le prelucreaza la temperatura ridicata pana se creaza o folie ce ia forma unui balon. Prin interiorul balonului creat este suflat aer, pana la atingerea parametrilor doriti pentru folie.

2. Imprimare
Pentru ca folia sa poate fi imprimata, va trebui tratata electrostatic si ionizata.
Tehnologia folosita pentru imprimare se numeste flexografie si se bazeaza pe executia unui cliseu flexografic pentru fiecare culoare in parte. Fiecare culoare este aplicata individual pe folie. Cerneala intra in contact cu cliseele flexografice, care, ulterior intra in contact direct cu folia, rezultand imaginea dorita. Procesul este asemanator stampilelor.

3. Finisare
Acest proces include taierea si confectionare. Fiecare tip de punga necesita utilaje diferite pentru finisare.
In aceasta etapa, se vor forma pliurile (cele de la baza si cele laterale), se vor suda marginile si se vor decupa in functie de tipul de punga solicitat.